Chips-uri cu miros de iarbă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două pliculeţe cu un produs vegetal suspect au fost descoperite dimineaţă de agenţii din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, într-un pachet adus unui deţinut.

Pliculeţele misterioase au ieşit la lumină în timpul programului de vizită. Potrivit conducerii unităţii de detenţie, acestea erau ascunse într-un pachet cu chips-uri. „Persoana care adusese pachetul respectiv venise în vizită la un prieten încarcerat în penitenciar. În cele două pliculeţe se afla o substanţă vegetală, uscată şi mărunţită. Am anunţat imediat Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate. În funcţie de rezultatul analizelor făcute asupra substanţei respective, aceştia vor lua măsurile legale", a precizat Marius Vulpe, directorul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi.

Deocamdată, conducerea penitenciarului a decis să interzică accesului prietenului deţinutului în unitate timp de şase luni.Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi nu se află în prima situaţie de acest fel. La jumătatea acestui an, un angajat al unităţii a descoperit în plicul unei scrisori substanţe de risc.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite