Iaşi: Regiunea pe scurt / Viaţa Ceraselei Mihovici atârnă de factura la lumină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Regiunea pe scurt / Viaţa Ceraselei Mihovici atârnă de factura la lumină
Iaşi: Regiunea pe scurt / Viaţa Ceraselei Mihovici atârnă de factura la lumină

Aflaţi care sunt cele mai importante subiecte analizate astăzi, în ediţiile regionale din Moldova ale ziarului „Adevărul de Seară”

Bacău

Cutia poştală vă poate da de gol în faţa spărgătorilor de locuinţe

Numărul furturilor din locuinţe creşte alarmant în oraşul Bacău. De la începutul anului s-au înregistrat peste 200 de infracţiuni de acest tip, săvârşite de persoane a căror vârstă nu depăşeşte 35 de ani. „Mulţi dintre infractori se uită la cutia poştală dacă a fost golită în ultimile zile. Aşa-şi dau seama că proprietarii sunt în concediu. Sunt atenţi dacă este lumină în casă şi dacă se aude zgomot în interiorul apartamentului”, ne-a explicat Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău (Daniela Pilat)

Botoşani

Viaţa Ceraselei Mihovici atârnă de factura la lumină

Botoşăneanca de 19 ani suferă de o boală pulmonară rară şi are nevoie de un transplant de plămâni. Tânăra respira cu ajutorul unui aparat, care însă consumă foarte mult curent. „Luna asta m-am împrumutat să pot plăti curentul electric. Am dat vreo 220 de lei. Am căutat bani prin vecini. Ce să fac? E fata mea, trebuie să fac totul pentru ea. Acum foloseşte aparatul şi zi şi noapte. Fata încearcă să folosească aparatul numai noaptea pentru că ştie că nu sunt bani”, a spus Alexandrina Mihovici, mama Ceraselei. (Carmen Stanciu)

Piatra Neamţ

Restanţă record la întreţinere: 22.261 de lei

Câţiva pietreni au ajuns să acumuleze la întreţinere datorii fabuloase, de ordinul zecilor de mii de lei. Campionul rău-platnicilor pietreni locuieşte pe Aleea Plaiului şi se numeşte Camelia Oţet. Ea are de plătit 536 de lei pentru luna în curs şi restanţe de 21.724 lei. (Andreea Amariei) 

Suceava

Sute de suceveni dârdâie în casă după ce au fost debranşaţi

Peste 100 de apartamente din municipiul Suceava nu au căldură şi apă caldă din cauza datoriilor acumulate către Termica. Potrivit directorului de marketing al Termica SA, Doina Oică, apartamentele fac parte din patru asociaţii de proprietari care au fost debranşate de la sistemul centralizat în perioada august - octombrie, iar datoriile totale se ridică la 230.000 de lei.  (Ionuţ Zgîmbău)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite