Centrul Cultural pentru UNESCO vine la EuroArt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de teatru pot urmări în a patra zi a Festivalului EuroArt o piesă în regia actorului Alexandru Jitea. În această seară, de la ora 20.00, este programat spectacolul „Sylvia“, de Albert Ramsdell  Gurney. 

Piesa, care durează o oră şi jumătate, se va juca la Ateneul Tătăraşi, iar din distribuţie fac parte Andreea Şofron, Lucian Ghimişi, Luminiţa Erga, Mihai Marinescu şi Elan Ionescu.


„«Sylvia» se joacă şi la acest moment în USA şi, practic în cei 15 ani de la premiera absolută nu a lipsit de pe scenele americane şi nu numai. Spectacolul regizat de cunoscutul actor Alexandru Jitea reprezintă premiera în România a acestui text“, se precizează în caietul program al festivalului de teatru.


Ieşenii care s-au aflat aseară la Casa de Cultură a Studenţilor la piesa lui Radu Afrim, „Sufletul. Puncte de veghere“, s-au arătat încântaţi de spectacol. „Mi-a plăcut. Spectacolul Teatrului din Brăila a fost foarte antrenant“, a spus ieşeanca Oana Alecsa.


În cadrul festivalului sunt programate până duminică, în fiecare seară, piese de teatru. Mâine, ieşenii pot urmări o premieră a Teatrului „Mihai Eminescu“ din Botoşani, „O noapte nebună, nebună“. Spectacolul programat la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 20.00, este o adaptare după textul lui Ray Cooney, în regia lui Alexandru Vasilache. Totodată, joi, actorii Companiei de teatru D’AYA şi Centrului Cultural pentru UNESCO vor juca la Iaşi în spectacolul „Mă mut la mama“. 

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite