Cel mai experimentat vatman din Iaşi a fost bătut crunt de un huligan la capăt de linie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre cei doi vatmani ai tramvaiului de epocă de la Iaşi a căzut victimă unui călător recalcitrant
Unul dintre cei doi vatmani ai tramvaiului de epocă de la Iaşi a căzut victimă unui călător recalcitrant

Nicu Gheorghe (57 de ani), unul dintre cei mai vechi angajaţi ai Regiei Autonome de Transport Public Iaşi (RATP), a fost bătut joi dimineaţă, în jurul orei 7.45, în Rond Tătăraşi-Nord, acolo unde a oprit pentru  a-şi viza foaia de parcurs. Anagjatul RATP este internat la spital.

Un vatman din Iaşi a fost bătut cu bestialitate în această dimineaţă la capăt de linie de un tânăr de 20-25 de ani.

Nicu Gheorghe (57 de ani), unul dintre cei mai vechi angajaţi ai RATP, care conducea adesea şi tramvaiul de epocă, a fost atacat fără motiv de un tânăr care se afla în staţie. Angajatul RATP a fost lovit cu pumnii şi picioarele atunmci când a oprit la căpât de linie pentru a-şi viza foaia de parcurs.

Iaşi: Vatman umplut de sânge după ce l-au bătut 10 tineri

Iaşi: Ascultă mărturia vatmanului bătut de 10 adolescenţi (VIDEO)

O persoană acre se afla în staţie a anunţat poliţia şi l-a imobilizat pe hooligan. Vatmanul a fost transportat de urgenţă la spital şi urmează să fie supus unei investigaţii la computer tomograf.

„Vatmanul este confuz, a fost luat prin surpindere de agresor. Angajatul nostru este o persoană liniştită, este unul dintre cei mai vechi trei angajaţi pe care-i avem. Susţine că de la începutul programului nu a avtu nicio altercaţie cu nimeni. Nu am primit niciodată plângeri sau sesizări de la călători pe numele lui. Este dus la Unitatea de Primire Urgenţe, urmează să fie investogat medical. După ce-şi va mai reveni cu siguranţă va face plângere penală", spune Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP Iaşi.

Nicu Gheorghe este angajat al RATP din 1983.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite