Cei mai buni boxeri se bat la Iaşi pentru Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de marţi şi până vineri, 1 aprilie, la Sala Sporturilor din Iaşi va avea loc Cupa României la Box, competiţie în urma căreia se vor stabili cei zece componenţi ai lotului României pentru Campionatele Mondiale din Azerbaidjan.

Cupa României la Box pentru seniori revine în această săptămână la Sala Sporturilor din Iaşi. Peste 120 dintre cei mai buni pugilişti din ţară vor lupta pentru medalia de aur, succes care îi va califica automat în lotul României care va participa la Campionatele Mondiale de seniori din Azerbaidjan.

„Pentru Iaşi, speranţele la aur se leagă de Alexandru Marin (56 kg), vărul său Dragoş Marin (60 kg) şi Traian Lupu (64 kg)", a spus Vasile Câtea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Iaşi şi organizatorul competiţiei. Meciurile vor avea loc de la ora 16:00, finalele fiind programate vineri. Intrarea publicului este liberă.

În acest moment, pugiliştii români sunt suspendaţi din toate concursurile internaţionale. Măsura a fost luată de Asociaţia Internaţională a Boxului Amator (AIBA) drept răspuns la menţinerea în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box a lui Rudel Obreja, oficial suspendat de AIBA.

Mai citiţi:

Iaşi: Cătălin Moroşanu şi Sebastian Ciobanu lasă K1 pentru box (FOTO)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite