Iaşi: Ceartă de zile mari între şefii judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni au preferat ieri să se certe decât să aprobe repede alocarea de fonduri pentru continuarea lucrărilor la patru drumuri judeţene.

Citeşte despre alte scandaluri de la vârful Consiliului Judeţean:

Suma de 2,7 milioane de lei economisită de la alte lucrări ar fi trebuit returnată la bugetul de stat în cazul în care cei 36 de consilieri nu ar fi reuşit să se oprească din injurii şi certuri. În final, cele aproape trei milioane de lei au fost alocate pentru DJ Podu Iloaiei-Erbiceni-Spinoasa, DJ Iaşi-Dobrovăţ, DJ Cioca Boca-Mironeasa şi DJ Iaşi-Ţibăneşti.

Bani pentru nevoiaşi

Următorul proiect de pe ordinea de zi a fost votat în unanimitate, după ce spiritele s-au mai potolit. Cele şase milioane de lei alocate de la bugetul de stat vor ajunge la persoanele cu handicap din judeţ. Banii vor fi folosiţi pentru plata gratuităţii transportului interurban, pentru dobânda acordată la creditele de care beneficiază pentru achiziţionarea unui autovehicol şi pentru decontarea sumelor cheltuite pentru adaptarea locuinţelor conform nevoilor individuale de acces.

În schimb, consilierii judeţeni n-au mai vrut să aprobe şi alocarea sumei de 15.000 de lei din bugetul CJ pentru finalizarea lucrărilor care se fac la acoperişul Casei Pătrate. Solicitarea a venit din partea prefectului judeţului Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite