Cea mai frumoasă româncă va fi aleasă la Iaşi, pentru marea finala Miss Earth 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jihan Shanabli a fost câştigătoarea din 2011 a concursului Miss Earth România
Jihan Shanabli a fost câştigătoarea din 2011 a concursului Miss Earth România

Finala Miss Earth România va avea loc la Iaşi, duminică, 28 octombrie, şi o va desemna pe femeia din România care va pleca la marea finală din Filipine.

16 candidate au fost selectate pentru finala de la Iaşi, în urma unei preselecţii.

Frumoasele românce se vor prezenta în faţa juriului la Iaşi, pe data de 28 octombrie, de la ora 19.00, în cadrul unui eveniment care va avea loc în complexul comercial Palas.

Câştigătoarea din 2011 a concursului Miss Earth România a fost Jihan Shanabli. Tânăra în vârstă de 27 de ani, care este pe jumătate palestiniană, pe jumătate română, a reprezentat România la concursul mondial de la Manila, unde a concurat alături de reprezentantele a 80 de ţări, relatează Mediafax.

În urma preselecţiilor de la Manila, Jihan Shanabli nu a reuşit să se plaseze pe un loc care să îi asigure participarea la evenimentul de gală.

Miss Earth este un concurs internaţional de frumuseţe derulat sub deviza protecţiei mediului înconjurător, desfăşurat pentru prima dată în anul 2001.

Coroana Miss Earth este realizată 100% din aur de 14 karate şi argint, reciclate. Motivul care simbolizează protecţia pământului este realizat din diamante negre, rubine, cristale şi perle.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite