Iaşi: Cea mai mare conferinţă de afaceri va aduna tineri din toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Cea mai mare conferinţă de afaceri va aduna tineri din toată ţara
Iaşi: Cea mai mare conferinţă de afaceri va aduna tineri din toată ţara

Prima ediţie a Conferinţei Naţionale pentru Sprijinirea Antreprenorilor şi free-lancerilor din întreaga ţară va avea loc la Iaşi în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2009.

Evenimentul este organizat de membrii asociaţiei Junior Chambers din Iaşi, care au pus bazele unui program destinat dezvoltării personale şi profesionale a tinerilor cu idei de afaceri.

„Evenimentul se anunţă a fi unul de mare amploare pentru mediul de business regional. Ne dorim ca această conferinţă să fie una cu tradiţie în rândul antreprenorilor din această zonă a ţării şi nu numai. Acest nou concept de conferinţă are principalul avantaj de a evidenţia proactivitatea participanţilor şi de a-i determina să interacţioneze pentru a crea parteneriate durabile”, a declarat Mircea Giosan, manager de proiect al Conferinţei Naţionale JCI 2009.

Mai multe firme
făcute pe timp de criză

Reprezentanţii asociaţiei spun că au demarat acest proiect după ce au constatat că în perioada ianuarie-august 2009 s-au înfiinţat în România 82.650 de firme, în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când s-au înregistrat 70.946 de înmatriculări. Dintre acestea, în judeţul Iaşi au fost înfiinţate aproximativ 1.500 de firme, cu 1.000 mai puţine decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Junior Chambers funcţionează în România din 2002 în Bucureşti (grupul de iniţiativă) şi din 2003 în 7 oraşe din ţară – Bucureşti, Timişoara, Braşov, Constanţa, Iaşi, Cluj, Sibiu militând pentru implicarea tinerilor în viaţa economică, politică şi socială a comunităţii lor.
 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite