Iaşi: Ce fac ieşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Ce fac ieşenii în weekend
Iaşi: Ce fac ieşenii în weekend

Diseară Petrecere electronică DJ Carlos şi DJ Jasc sunt invitaţii petrecerii din clubul Skye, care va începe după ora 22.30. În deschiderea serii, atmosfera va fi întreţinută de DJ Line.

Diseară
Petrecere electronică
DJ Carlos şi DJ Jasc sunt invitaţii petrecerii din clubul Skye, care va începe după ora 22.30. În deschiderea serii, atmosfera va fi întreţinută de DJ Line. Cei care vor să rezerve locuri din timp pot suna la club şi în această seară. 

Sâmbătă
Moda se mută în cafenea
Ieşencele care vor să urmărească, sâmbătă, de la ora 17.00, defilări de modă sunt aşteptate la Cafepedia, din mall-ul din centrul Iaşiului. Organizatorii au pregătit pentru expoziţia cu vânzare ţinute elegante şi sport.

Mâine
DJ Dana Nicula vine în Hypnotic
Cel mai bun DJ debutant din România, Dana Nicula, va mixa sâmbătă seara în Hypnotic. La petrecere care este programată să înceapă de la ora 22.00, se pot rezerva locuri prin telefon.

Expoziţie
„Semnificaţii“ la Centrul Cultural Francez
ll Lucrările fotografului Silviu Gheţie sunt expuse până pe 30 septembrie la Centrul Cultural Francez din Copou. Autorul prezintă prin intermediul instantaneelor portrete  şi momente cheie din viaţa oamenilor din Baia Mare, de unde este originar artistul. Intrarea la expoziţia „Semnificaţii“ este liberă, iar fotografiile pot fi admirate de luni până vineri între orele 9.00-12.00 şi 13.00-20.00. Curioşii pot admira fotoreportaje în alb şi negru realizate cu măiestrie de băimărean.

Duminică
„Povestea motanului încălţat“ la „Luceafărul“
Cei mici au de ales duminică între piesele de teatru „De ziua lui Pinocchio“ şi „Povestea motanului încălţat“, care sunt programate la Teatrul „Luceafărul“. Povestea lui Pinocchio este programată de la ora 10.00 la sala mică, iar rolurile principale vor fi interpretate de actorii Toma Hogea, Viorel Vârlan, Liliana Mavriş Vârlan şi Gabriela Andrei. În schimb, de la ora 11.00, la sala mare se va juca „Povestea motanului încălţat“, în regia lui Constantin Brehnescu. Preţul unui bilet de intrare variază între 3,4 şi 4 lei.

Inedit
Festival de jazz în luna octombrie
New Jazz Festival este programat între 9 şi 11 octombrie la Muzeul Literaturii Române. Evenimentul care a ajuns la cea de-a doua ediţie va avea invitaţi de renume precum Erik Truffaz, Bugge Wesseltoft, Singas Project sau Xaver Fischer Trio. Artiştii se vor întrece în creativitate la secţiunile competiţiei, care include stilurile electro jazz, future jazz, acid jazz şi jazztronica. „Este un eveniment care face cinste Iaşiului, mai ales că am pierdut de mult strălucirea unui oraş cultural“, a afirmat George Manole, student.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite