Iaşi: Căşuneanu rămâne cu un contract de aproape 40 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Căşuneanu rămâne cu un contract de aproape 40 de milioane de lei
Iaşi: Căşuneanu rămâne cu un contract de aproape 40 de milioane de lei

Contestaţiile depuse la licitaţia pentru refacerea drumului DJ 208 Iaşi-Suceava au fost soluţionate în favoarea firmei băcăuane PA&CO International SRL

Citeşte şi:

Căşuneanu contestat într-un contract de 40 de milioane de lei


Căşuneanu a pus mâna pe o licitaţie de milioane de lei
 

Şefii Consiliului Judeţean au anunţat că cele trei contestaţii depuse de firmele care au participat la licitaţia pentru refacerea DJ 208 limita judeţului Neamţ- Iaşi- limita judeţului Suceava au fost soluţionate. „S-au respins cele trei contestaţii. Mai aşteptăm 10 zile pentru a vedea dacă decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor nu va fi atacată în instanţă, iar apoi vom semna contractul”, a afirmat Constantin Simirad, preşedintele CJ.


Firma din Bacău, PA&CO International SRL, deţinută de omul de afaceri Costel Căşuneanu, a obţinut contractul de execuţie a lucrărilor pe DJ 208 limita judeţului Neamţ- Iaşi- limita judeţului Suceava cu o ofertă de 33,7 milioane de lei, fără TVA. Decizia de atribuire a fost contestată de societăţile Sorocam şi Tehnologica Radion din Bucureşti, dar şi de Henglmin SRL Timişoara & Gebruder Haider, din Austria.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite