Caroserie blindată cu ţigări descoperită la Biroul Vamal Sculeni (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări ascunse în lonjeroanele maşinii
Ţigări ascunse în lonjeroanele maşinii

Un bărbat din Republica Moldova a rămas fără permisul de mic trafic după ce poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali de la Sculeni i-au descoperit în autoturism nu mai puţin de 2.400 de ţigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză din Republica Moldova.

Vasile G. (31 de ani), din Republica Moldova, conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Suceava. P ebaza informaţiilor deţinute de poliţiştii de frontieră de la Sculeni, inspectorii vamali au făcut un control amănunţit al maşinii. Oamenii legii au descoperit în lonjeroanele faţă şi aripile spate ae maşinii 2.400 de ţigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză din Republica Moldova.

„Conform prevederilor legale în vigoare, inspectorii vamali au dispus sancţionarea contraventională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 de lei , ridicarea bunurilor în vederea confiscării şi reţinerea autoturismului până la plata amenzii", a precizat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Iaşi. Oamenii legii au luat totodată măsurile legale pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele bărbatului.

Citeşte şi: Vestimentaţie penală la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite