Capete de acuzare grele pentru puştiul care a lovit o femeie şi un copil pe zebră în Copou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iustin Iulian Scutaru a furat trei maşini
Iustin Iulian Scutaru a furat trei maşini

Iustin Iulian Scutaru (19 ani) din Suceava a fost trimis în judecată de procurori pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului, după ce a dat cu maşina peste o bonă şi un copil pe o trecere de pietoni din Copou.

Tânărul care pe 14 octombrie 2010 a accidentat o bonă şi un copil pe o zebră din Copou a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Iaşi: Puştiul de 17 ani care a lovit bona şi copilul pe zebră are la activ trei maşini furate UPDATE

Iustin Iulian Scutaru conducea un autoturism Peugeot şi se îndrepta dinspre Fundaţie către Rond Agronomie în momentul producerii accidentului. În apropierea magazinului Super Copou a vrut să depăşească autobuzul care se afla în faţa lui. Procurorii au stabilit că în momentul în care efectua depăşirea, tânărul se uita la telefonul mobil şi nu a observat că pe zebră se aflau o femeie care împingea un căruţ în care se afla un copil.

VIDEO Bona şi copilul, spulberaţi de un şofer pe zebră, la Iaşi

Iaşi: Maşina care a accidentat pe zebră o bonă cu un copil a fost găsită

În urma impactului, femeia a fost grav rănită, având nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale.

Tânărul a părăsit locului accidentului, parcând maşina la câteva sute de metri. Poliţiştii au găsit autoturismul după două zile, când l-au şi identificat pe făptaş.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite