Candidatură şoc la Iaşi. Cămătar implicat în scandaluri interlope de top vrea să fie ales consilier local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiberiu Cristodorescu
Tiberiu Cristodorescu

Tiberiu Cristodorescu, un cunoscut membru al lumii interlope din Iaşi, ocupă poziţia 19 din lista de candidaţi ai formaţiunii politice Uniunea Populara Social Creştină pentru Consiliul Local Iaşi

Uniunea Populara Social Creştină a făcut 23 de propuneri pentru Consiliul Local Iaşi, la poziţia 19 figurând şi interlopul Tiberiu Cristodorescu.

Ieşeanul este cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat. Cristodorescu a fost acuzat, în 2007, că ar fi prejudiciat statul cu 4,5 milioane de euro prin operaţiuni comerciale fictive cu produse petroliere prin mai multe firme. Cristodorescu a fost achitat, pe 24 iulie 2011, de Tribunalul Iaşi pentru evaziune fiscală, spălare de bani şi constituirea unui grup infracţional organizat etc.Procurorii DNA Iasi au făcut apel, iar procesul va avea următorul termen pe 15 mai la Curtea de Apel Iaşi.

Citeşte şi: Fraudă de 4,5 milioane de euro făcută invizibilă dintr-o semnătură de Tribunalul Iaşi

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre răfuiala de la Bacău: „Doar Poliţia putea spune unde era Puiu Mironescu"

Un alt scandal în care a fost implicat este legat de Vasile Rodideal. Interlopul basarabean, a fost acuzat de procurorii DIICOT că în 2005 ar fi pus la cale asasinarea fostului său partener de afaceri, Tiberiu Cristodorescu. Vasile Rodideal, a fost condamnat la 15 ani de închisoare în principal pentru instigare neurmată de executare la omor calificat, asocierea la o grupare organizată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, conducere fără permis şi falsificare de monedă.

Interlopul Tiberiu Cristodoreascu: "Aş vrea să-l văd pe Rodideal împăiat!" (UPDATE)

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Iaşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite