Campion la hoţii trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ieşean dependent de găinării a fost trimis în judecată ieri de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Lucian Ionescu (32 de ani) este un obişnuit al sălilor de judecată şi a fost condamnat deja de 14 ori pentru furt.

La doar două luni de când a fost liberat condiţionat procurorii l-au acuzat pe ieşean pentru a 15 oară de aceeaşi faptă. Potrivit rechizitoriului, în luna septembrie, Ionescu a furat din mai multe boxe ulei, oţet, un generator, maşini de găurit. „A fost arestat pentru aceste fapte. Bărbatul fusese pus în libertate în lunia iulie şi i-a mai rămas de executat un rest de pedeapsă de 859 de zile", a declarat Nadia Albu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Tot ieri magistraţii l-au trimis în judecată pentru furt pe Cezar Onofraş, cercetat anterior pentru şantaj. Bărbatul a fost acuzat că a sustras din mai mulet supermarketuri bere şi produse cosmetice. Bărbatul a fost eliberat din Penitenciarul Gherla  în anul 2004, unde a ispăşit 14 ani de închisoare pentru că şi-a ucis fetiţa de trei ani. În acelaşi an a fost cercetat pentru şantaj după ce a ameninţat mai multe persoane din Iaşi că le va arunca în aer casele şi maşinile. Pentru a fi lăsaţi în pace Onofraşi le cerea oamenilor de afaceri câte1.000 de euro.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite