Campania pentru conducerea Baroului Iaşi s-a mutat în club şi pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocaţii care candidează la fotoliul de decan "au scos artileria grea" în speranţa că îşi vor devansa contracandidaţii. Unii dintre cei opt apărători şi-au făcut conturi pe facebook, iar alţii şi-au invitat colegii la petrecerei.

Candidaţii pentru funcţia de decan apelează la toate atuurile pentru a atrage mai multe voturi. Unii dau petreceri, alţii şi-au făcut conturi pe facebook şi pliante.Avocatul Marius Striblea şi-a invitat în această seară colegii la un club select din centrul Iaşiului. Cei aproximativ 800 de avocaţi ar trebui să participe, începând cu 23.30, la petrecerea pe care candidatul la şefia Baroului a organizat-o sub denumirea de „Ziua avocaţilor-ediţia 2011". Totuşi Marius Dtriblea susţine că petrecerea nu este legată de campania lectorală. „Este impropriu spus o campanie electorală, vreau doar să-i pun pe oameni în contact. Am invitat toţi cei aproximativ 800 de avocaţi din Baroul Iaşi, chiar şi pe contracandidaţi", a declarata Marius Striblea, candidat la şefia Baroului.

Citiţi şi:

Iaşi: Cum acţionau contrabandiştii de usturoi: luau legumele fără acte şi le vindeau în supermarket

Marius Striblea: „E greu să te menţii în vârf"

Patru avocaţi şi un judecător au fost interceptaţi într-un dosar al DNA

Avocaţii care vor să ajungă să ocupe funcţia de decan îşi fac campanie şi prin intermediul reţelei de socializare facebook.  Marius Striblea, Mihai Tun şi Liviu Bran au conturi şi pe acest site. Ultimul dintre ei şi-a făcut şi o serie de pliante în care îşi prezintă proiectul managerial. „În calitate de decan, principalele obiective pe care mi le propun, vizează soluţionarea problemelor întâmpinate de către întreg corpul profesional al avocaţilor şi care până în prezent nu au fost rezolvate în mod corect şi definitiv. Aături de Consiliul Baroului doresc să realizăm un program IT de plată on-line a cotelor către Barou şi Filiala Casei de Asigurări a Avocaţilor, un program privind repartizarea oficiilor în mod transparent pentru fiecare avocat înscris pe tabelul de oficii etc.", a precizat avocatul Liviu Bran.

Alegerile vor fi pe data de 5 mai. Pentru conducerea Baroului se luptă Liviu Bran, Doina Stupariu, Marius Striblea, Mihai Tun, Adrian Goşler, Dan Tudorache, Gheorghe Călin şi Leonard Călin.

Între avocaţi nu poate avea loc o  campanie electorală. Este doar o încercare  de promovare a ideilor pe care vrem să le  aducem atunci când vom ajunge în vârful  ierarhiei noastre şi o încercare de a le  explica colegilor noştri că starea de spirit şi  starea de fapt, mai ales cea care a existat până  acum nu mai poate să continue",  a declarat avocatul Marius Striblea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite