Calvar pe străzile A.Panu şi Palat: două săptămâni de şantier FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări pe A.Panu
Lucrări pe A.Panu

Şoferii sunt supuşi unui nou test pe străzile din Iaşi. Încă de luni s-au îmceput lucrările pe strada Anastasie Panu, dar şantierele vor fi deschise oficial de la mijlocul acestei săptămâni.

"Începând cu 15 august pe A.Panu şi Palat se va turna stratul de uzură. Lucrările vor dura maximum două săptămâni. Se va lucra pe câte un fir, unde va fi închisă circulaţia", a anunţat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi.

Luni la seară, firma Conest a executat lucrări în itnersecţia distrea Bulevardul Ştefan cel Mare, A.Panu şi strada Palat, fără ca şoferii să fie anunţaţi din timp. Un poliţist de la Rutieră oprea maşinile la mijlocul Bulevardului Ştefan cel Mare şi le redirecţiona pe rute ocolitoare.Totodată, luni, un sens de mers de pe A.Panu era închis pentru lucrări.

Lucrări pe A.Panu

Lucrările fac parte din proiectul cu fonduri europene care vizează modernizaera zonei cultural, istorică şi turistică prin care vor fi asfaltate 16 străzi din zona centrală a oraşului, refacerea a 3,7 kilometri de şină de tramvai, amenajarea pistelor de biciclişti pe A.Panu, Strada Palat şi Aleea Mihail Sadoveanu. Valoarea întregului proiect este de aproape 90 de milioane de lei.

Revoluţie în trafic la Iaşi! Trei soluţii pentru una dintre cele mai aglomerate intersecţii din oraş

Prin acest proiect se va transforma şi Bulevardul Ştefan cel Mare în pietonal. Mai multe detalii afli AICI

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite