Cadou electoral de 1,5 milioane de lei. Mii de ieşeni, premiaţi de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile din Iaşi au făcut rând la banii Primăriei
Femeile din Iaşi au făcut rând la banii Primăriei

25.000 de ieşeni cu venituri mai mici de 700 de lei vor fi ajutate de Primărie cu sume de 50-100 de lei, ajutor de urgenţă pentru perioada Sărbătorilor Pascale. Anul trecut, primarul Gheorghe Nichita a împărţit ajutoare de câte 100 de lei doar la 200 de persoane nevoiaşe.

Primarul Gheorghe Nichita devine mai măriminos de la an la an. Dacă în 2011, doar 200 de ieşeni cu greutăţi financiare au primit ajutoare de Paşte, anul acesta, 25.000 de ieşeni cu venituri sub 700 de lei vor fi beneficia de banori şi bani de la Primărie.

Astfel, 21.000 de pensionari cu venituri mai mici de 700 de lei vor beneficia de tichete de 50 de lei, iar 4.000 de persoanele singure, asistenţii personali şi persoanele cu handicap mediu, grav şi accentuat care au venituri mai mici de 700 de lei ar trebui să primească câte 100 de lei.„Urmare evaluărilor socio-materiale realizate periodic s-a constatat că la nivelul municipiului Iaşi, numărul persoanelor care solicită sprijin pentru depăşirea unor situaţii critice a crescut îngrijorător", spun reprezentanţii DAC.

Generozitate în an electoral: sute de ieşence au primit câte o lalea şi 100 de lei de la primar FOTO

Aceste ajutoare vor fi distribuite de pe 4 aprilie la Centrele de Cartier, sediul Direcţiei de Asistenţă Socială de pe şoseaua Naţională, Căminul de Bătrâni din Copou, Cantina Socială de pe strada Sf. Andrei şi Centrul de zi Prichindel de pe strada Plăieşilor.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite