Iaşi: Holuri mizere la Oficiul de Cadastru (CAMPANIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Holuri mizere la Oficiul de Cadastru (CAMPANIE)
Iaşi: Holuri mizere la Oficiul de Cadastru (CAMPANIE)

Scuza conducerii pentru disconfortul pe care îl suportă cei care vin să rezolve probleme, şi mai plătesc şi taxe pentru acest lucru, este lipsa fondurilor pentru amenajarea noului sediu.

Citeşte şi:

Funcţionari nesuferiţi la sediul ITM

Holurile AJOFM, săli de aşteptare

Direcţia de Patrimoniu zace în paragină

Calvarul ieşenilor: indiferenţa de la ghişee

Ieşenii care sunt nevoiţi să ajungă la sediul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) trec prin clipe grele. Clădirea în care funcţionează instituţia, un fost liceu teoretic, este în stare avansată de degradare. Holurile imense sunt cu pereţii scorojiţi, cele câteva bănci nu sunt câtuşi de puţin comode iar oamenii îşi pierd răbdarea la rânduri.

„Este prea multă mizerie aici. Nu mi-a venit să cred când am intrat prima dată“, a spus revoltat un ieşean. Alţii s-au obişnuit deja cu „atmosfera“ de la Cadastru. „Vin de ani de zile aici, pentru că asta îmi este meseria. M-am obişnuit deja cu mizeria. Parcă în ultima vreme s-a mai îmbunătăţit în schimb relaţia cu noi“, a spus resemnat Constantin Luiz, cadastrist. Marea nemulţumire a multora din cei care sunt nevoiţi să calce pragul instituţiei situate în zona centrală sunt cartelele de acces de la etajele superioare.

„Foarte greu reuşim să rezolvăm o problemă aici. La birourile de la etajele superioare se intră pe bază de cartelă, nu avem acces la funcţionarii de acolo“, a spus o ieşeancă revoltată de birocraţia de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. Ea a precizat că la conducerea unităţii se ajunge foarte uşor, dar acest lucru nu le uşurează treaba. Zilnic, zeci de ieşeni trec pragul instituţiei şi suportă condiţiile mizere. Singura îmbunătăţire apărută în acest an este crearea unui ghişeu de informaţii, care scuteşte, pe cei interesaţi, de stat la cozi la birouri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite