Iaşi: Bani pentru asfaltări, blocaţi la CJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Consiliului Judeţean Iaşi s-au trezit în cont cu bani pe care nu-i pot folosi. Astfel, în baza unei hotărâri de Guvern din acest an, 560.000 de lei au fost alocaţi pentru refacerea

Şefii Consiliului Judeţean Iaşi s-au trezit în cont cu bani pe care nu-i pot folosi. Astfel, în baza unei hotărâri de Guvern din acest an, 560.000 de lei au fost alocaţi pentru refacerea drumurilor naţionale DN 24 şi DN 28 care trec prin municipiu. „Nu ştiu de ce aceste fonduri au ajuns la noi deoarece nu putem interveni pe drumurile naţionale. Am stabilit ca banii să fie alocaţi către Serviciul Public de Administrare a Drumurilor Judeţene până când vor  fi alte ordine. Cred că este o încurcătură”, a afirmat Constantin Simirad, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Banii trebuiau folosiţi pentru modernizarea unor tronsoane din cele două drumuri naţionale care intersectează municipiul şi care sunt într-o stare avansată de degradare. Fondurile au fost alocate prin aceeaşi hotărâre de Guvern nr. 605/2009 prin care alţi 560.000 de lei au fost repartizaţi pentru modernizarea Aeroportului. „Banii vor fi folosiţi pentru construirea unei alte staţii medeo în locul celei care va fi desfiinţată din apropierea actualei aerogări”, a precizat Sebastian Tătaru, purtătorul de cuvânt al CJ.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite