Iaşi: Argint pentru boxerii de la CFR Iaşi la Campionatele Naţionale pentru juniori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medaliile au fost obţinute de Vasile Craiu (cat. 51 kg) şi Alexandru Marin (cat. 54 kg).

Clubul sportiv CFR Iaşi a revenit în capitala Moldovei cu două medalii de argint de la Campionatele Naţionale de box pentru juniori, desfăşurate săptămâna trecută la Mangalia. Titlurile de vicecampioni naţionali au fost obţinute de Vasile Craiu la categoria 51 kilograme, respectiv Alexandru Marin, la categoria 54 kilograme, ambii sportivi fiind antrenaţi de maestrul Nicolae Brânzei.

După ce a învins prin abandon pe Darius Andreescu (CS Târgovişte) şi Augustin-Ionuţ Banu (CSŞ Chimia Rm. Vâlcea), Vasile Craiu a pierdut în finală la puncte în faţa dinamovistului Ştefan Nicolae, celălalt favorit al probei.

În ceea ce îl priveşte pe Alexandru Marin, acesta a ajuns în finală după ce a trecut de Mihai Oprea (Farul Constanţa) şi de Nicolae Tudor (Danubius Tulcea). În ultimul act al competiţiei, Marin a fost înfrânt de un alt dinamovist, Nicuşor Nicu.

Înfrângere contestată

„Această decizie m-a făcut să vorbesc singur toata ziua,  spunând că totuşi nu-i posibil aşa ceva, această greşeală de arbitraj! Mulţi colegi din ţară au venit să mă consoleze, precum Titi Tudor şi Moroiţă de la CS Prahova Ploieşti. Mulţumirea mea sufletească este că Alexandru Marin face parte din lotul naţional de tineret al României şi va participa la viitorul Campionat European”, a declarat antrenorul Nicolae Brânzei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite