CET Iaşi somează rău-platnicii să-şi achite facturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea centralei termice ieşene a anunţat că îi cheamă pe toţi consumatorii care au restanţe mai vechi de trei luni să reeşaloneze datoriile până pe 9 iulie.

Restanţele populaţiei faţă de CET se ridică la peste 90 de milioane de lei, cea mai mare parte din sumă fiind penalităţi, în timp ce obligaţiile de plată ale unităţii ieşene e ridică la peste 220 de milioane de lei.Pentru a-şi putea achita facturile faţă de furnizori, şefii CET au decis să-i oblige pe rău-platnici să-şi achite restanţele.

Citeşte şi:

Renunţă la CET pentru a supravieţui la iarnă

Ieşenii vor beneficia din nou de apă caldă de joi

 „În vederea respectării clauzelor contractuale privind plata facturilor aferente materiilor prime necesare producerii energiei termic (gaze natural, apă potabilă etc.) facem un apel la consumatorii care au contracte de furnizare a energiei termice (asociaţii de proprietari, agenţi economici, instituţii publice) cu CET să-şi achite în cel mai scurt timp datoriile restante", a precizat Dorin Ivana, directorul CET.

Şefii CET au cerut datornicilor cu restanţe mai mari de 3 luni să se pretinte până pe 9 iulie pentru reeşalonări. CET oferă servicii pentru peste 150.000 de ieşeni.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite