CET Iaşi cere banii pentru căldură de la un producător de vinuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furnizorul de agent termic a cerut Tribunalului Iaşi să oblige SC Vinia SA să îi plătească 119.855 de lei. Banii reprezintă contravaloarea facturilor restante şi penalităţile de întârziere.

Centrala Electrică de Termoficare (CET) Iaşi susţine în plângerea adresată instanţei că SC Vinia SA nu a achitat energia termice pentru decembrie 2009- martie 2010 şi penalităţile de întârziere.

„CET a încheiat cu debitoarea SC Vinia SA contractul de furnizare a energiei termice, care a fost modificat prin acte adiţionale. Obligaţia corelativă pentru debitoare era de a achita integral  şi la termenul de scadenţă facturile emise  de către societatea noastră pentru contravaloarea serviciilor prestateAceastă obligaţie nu a fost respectată de către cumpărător", susţin reprezentanţii CET , în plângerea adrseată isntanţei.

Citiţi şi:

Falimentul de la CET Iaşi, resuscitat prin vizite ale delegaţiilor oficiale

Aceştia precizează că SC Vinia SA trebuie să le plătească în total 119.855 de lei pentru facturile restante şi penalităţile de întârziere. Primul termen al procesului va fi pe 10 august. Atunci SC Vinia SA îşi va preciza şi punctul de vedere.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite