Iaşi: CET cere banii de călduă de la două cinematografe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: CET cere banii de călduă de la două cinematografe
Iaşi: CET cere banii de călduă de la două cinematografe

Reprezentanţii centralei termice au dat în judecată Regia Autonomă a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor (RADEF) RomâniaFilm RA pentru a recupera 200.000 de lei

Cet Iaşi a cerut magistraţilor Tribunalului Iaşi să oblige debitoarea să-i achite aproximativ 130.000 de lei contravaloarea energiei termice pentru februarie 2007- martie 2009 şi aproximativ 70.000 de lei penalităţi de întârziere pentru decembrie 2005- decembrie 2008.

Potrivit plângerii adresate instanţei,  facturile au fost emise pentru agentul termic livrat Cinematografelor Victoria şi Republica. „Facturile emise, reprezentând contravaloarea serviciilor prestate, deşi au fost acceptate la plată de către debitor, nu au fost achitate la termenul de scadenţă”, au precizat reprezentanţii CET în plângerea adresată instanţei. Pe de altă parte reprezentanţii RADEF RomâniaFilm susţin că plângerea centralei termice este neîntemeiată.

Unele facturi emise de CET Iaşi au fost achitate în totalitate, parţial existând şi plăţi prescrise, fapt ce duce la incertitudinea sumelor reprezentând contravaloarea energiei termice”, susţin în întâmpinarea depusă cei de la RADEF. Magistraţii Tribunalului Iaşi au dat un nou termen luna viitoare.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite