Iaşi: Cărţi, muzică şi filme cu discount, la târgul CAMUFI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Cărţi, muzică şi filme cu discount, la târgul CAMUFI
Iaşi: Cărţi, muzică şi filme cu discount, la târgul CAMUFI

Evenimentul, ajuns la a doua ediţie, găzduieşte aproximativ de 30 de participanţi.

Ieşenii pot vizita de astăzi Târgul Naţional de carte, muzică, film şi dischisuri Camufi deschis în Sala Paşilor Pierduţi a Universităţii „Al.I. Cuza“ din Copou.

Vizitatorii pot cumpăra produsele cu discounturi de până la 30%. „Noutatea acestei ediţii sunt «dichisurile». Avem standuri în care se vând produse precum ceai şi condimente. Vom avea şi proiecţii de film şi desene animate, dar şi o expoziţie a studenţilor de la Facultatea de Arte“, a spus Roxana Tololoi, organizator al târgului.

Ieşenii pot găsi şi cărţile editurii Adevărul Holding, de la colecţia "Disney",  „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, primele cinci volume din colecţia „Pictori de Geniu“ până la cărţile de lux şi DVD-urile cu sigla Adevărul. „Am cumpărat primele cinci volume din colecţia cu pictori. Vreau să să iau şi o parte din colecţia verde. Am primele 30 de volume şi aş vrea să-mi completez biblioteca“, a spus Roxana M., studentă.

Târgul este deschis joi până la ora 20.00, vineri şi sâmbătă standurile pot fi vizitate între orele 10.00-20.00. Duminică, Târgul de carte se va închide la ora 16.00.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite