Iaşi: Gigel Bucur a băgat spaima la Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Gigel Bucur a băgat spaima la Poli Iaşi
Iaşi: Gigel Bucur a băgat spaima la Poli Iaşi

Atacantul lui FC Timişoara este considerat pericolul numărul unu pentru defensiva ieşenilor în meciul direct de duminică.

Evoluţia foarte bună a lui Gigel Bucur în meciurile echipei FC Timişoara cu Şahtior Donetsk nu a trecut neobservată de antrenorul Politehnicii Iaşi, următorul adversar al bănăţenilor.

„Mă aşteptam ca Timişoara să elimine pe Şahtior. Gigel Bucur este un atacant valoros. Dacă Federaţia îmi va permite să folosesc trei jucători în plus cu Timişoara, îl voi ţine pe Bucur cu trei oameni, ca să nu mişte”, a glumit Petre Grigoraş.

Tehnicianul formaţiei din Copou a precizat că fotbaliştii săi nu trebuie să fie timoraţi de ultima partidă a celor de la Timişoara şi că mizează pe ambiţia jucătorilor la primul meci pe teren propriu. „Dacă băieţii vor da dovadă de ambiţie şi determinare avem şanse să scoatem un rezultat bun. Toţi trebuie să evolueze la capacitate maxima”, a mai spus „Grig”, citat de NewsIn.

Amendă de 10.000 lei

Federaţia Română de Fotbal a depus memoriu împotriva a cinci antrenori care nu au fost prezenţi la prezentarea oferită în luna iulie de către Javier Clemente în faţa antrenorilor din primele două eşaloane fotbalistice ale României. Astfel, Petre Grigoraş (Poli Iaşi), Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi), Viorel Hizo (Rapid Bucureşti), Ştefan Stoica (Internaţional Curtea de Argeş) şi Sorin Cârţu (Pandurii Târgu Jiu) vor achita fiecare o amendă de 10.000 lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite