Iasi: Botoşănenii, ultimii în topul salariilor din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iasi: Botoşănenii, ultimii în topul salariilor din Moldova
Iasi: Botoşănenii, ultimii în topul salariilor din Moldova

Ultimele date înregistrate de Institutul Naţional de Statistică la nivelul lunii iulie arată că în judeţele Bacău şi Iaşi se câştigă cel mai bine la nivelul regiunii de nord-est.

Ultimele date înregistrate de Institutul Naţional de Statistică la nivelul lunii iulie arată că în judeţele Bacău şi Iaşi se câştigă cel mai bine la nivelul regiunii de nord-est. Astfel, în judeţul Bacău media salarială în luna iulie a fost de 1.343 de lei, cu mult mai puţin decât media pe ţară, de 1.390 de lei. Ieşenii au câştigat în medie în aceeaşi lună 1.320 de lei, judeţul fiind situat pe locul 11 la nivelul ţării în ceea ce priveşte salariul mediu. Cele mai mici venituri au fost înregistrate la nivelul judeţului Botoşani, unde salariul mediu este de 1.023 de lei.

În Vrancea s-a înregistrat un venit mediu de 1.056 de lei, în timp ce în Neamţ salariul net s-a ridicat la 1.029 de lei. Veniturile în Suceava au fost de 1.046 de lei, iar vasluienii au avut 1.080 de lei. Clasamentul a fost realizat în baza câştigurilor din agricultură, silvicultură, industrie, comerţ şi servicii. Cele mai mari venituri au fost înregistrate la nivelul Capitalei, 1.895 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite