Iaşi: Bolnavii de la Sculeni, mutaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Bolnavii care primesc îngrijiri medicale în centrul din comuna ieşeană Sculeni vor fi mutaţi de la mijlocul lunii august în alte unităţi. „În urma unui control de la Ministerul

 Bolnavii care primesc îngrijiri medicale în centrul din comuna ieşeană Sculeni vor fi mutaţi de la mijlocul lunii august în alte unităţi. „În urma unui control de la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale a reieşit că activitatea în această unitate medico-socială nu mai poate continua.

Nu există condiţiile necesare derulării activităţii în acel spaţiu”, a afirmat Constantin Simirad, şeful CJ Iaşi.  Reprezentanţii autorităţilor judeţene au anunţat că decizia de a închide centrul va fi luată săptămâna viitoare în şedinţă ordinară de plen, în baza votului consilierilor.

Şeful judeţului a anunţat că toate persoanele internate în această perioadă la Sculeni vor fi mutate în centrele de la Răducăneni şi Bivolari. „Nu avem altă posibilitate decât să mutăm pacienţii din centrul de la Sculeni în cele de la Răducăneni şi Bivolari. Salariaţii, dacă vor accepta, vor putea fi mutaţi şi ei”, a precizat Simirad.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite