Iaşi: Bodyguardul fotbalistului Kaka era să fie decapitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au precizat în rechizitoriu că Cezar Cazacu a scăpat cu viaţă dintr-o bătaie de la Cotnari pentru că a parat o lovitură de sabie cu mâna. Pentru că bodyguardului i-a fost pusă viaţa în pericol magistraţii au trimis în judecată şase persoane pentru tentativă de omor calificat

Mai citiţi şi:
Dosarul Kaka se acoperă de praf

Bodyguardul lui Kaka se vindecă lângă familie

Dosarul „Kaka“ se acoperă de praf



Constantin Buzdugan (26 de ani), Mihai Tudosie (31 de ani), Iulian Iancu (28 de ani), Sergiu Paiu (24 de ani) şi Iulian Anea (35 de ani) au fost trimişi astăzi în judecată tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi lovire. Vasile Cnej (22 de ani) a fost acuzat şi el de complicitate la distrugere, complicitate la lovire, tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri.


Potrivit rechizitoriului, scandalul dintre cei şase tineri şi mai multe persoane din Hârlău a izbucnit în noaptea de 19 spre 20 aprilie la discoteca din Târgu Frumos. Cele două grupuri ar fi intervenit într-un scandal dintre două iubite ale lui Mihai Tudosie.După conflict o parte dintre tinerii din Hârlău au plecat spre casă. Însă în localitatea  Cotnari Iulian Anea a blocat, cu un autoturism BMW, şoseaua şi nu a mai lăsat să treacă un Jaguar în care se aflau bodyguardul lui Kaka, Cezar Cazacu(30 de ani) şi prietenii săi Florin Ţuţuianu(22 de ani), Ciprian Bosânceanu (24 de ani) şi Elena Brânzei.

Anchetatorii susţin că din maşina lui Anea au coborât mai mulţi tineri cu bâte, crose de golf şi o sabie şi toţi s-au năspustit asupra celor din Hârlău. Sergiu Paiu l-a tăiat cu sabia pe bodyguardul lui Kaka de la cot până la omoplatul stâng. Cazacu a apucat doar să mai meargă câţiva paşi după care s-a prăbuşit.

image

O parte dintre agresori au fost reţinuţi în septembrie


  Potrivit rechizitoriului, dacă garda de corp nu para lovitura cu braţul stâng avea toate şansele să fie decapitat. Agresorii i-ar fi lovit şi pe Bosânceanu şi Ţuţuianu, iar celui din urmă i-a fost distrus parţial  Jaguar-ul, după ce a fost lovită cu crosele de golf. În urma incidentului Cezar Cazacu a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, iar Bosânceanu de 6-7 zile.


S-a reţinut pentru toţi cei şase tineri infracţiunea de tentativă de omor pentru că procurorul a considerat că toţi au acţionat simultan asupra părţii vătămate, iar acţiunea fiecăruia s-a completat cu a celorlalţi”, a precizat Carmina Pascal, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Iaşi.



Tinerii trimişi în judecată nu au recunoscut faptele şi au refuzat să dea alte declaraţii. Cinci dintre ei au fost arestaţi de judecătorii Tribunalului Iaşi la începutul lunii septembrie. Iulian Anea a fost arestat în lipsă pentru că, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, a reuşit să fugă în Germania. "Nu sunt probe în acest dosar", a spus scurt  Robert Amuntencei, unul dintre avocaţii celor şase tineri.
 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite