Iaşi: Bodyguardul lui Kaka se vindecă lângă familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost lovit cu crosele de golf şi tăiat cu sabia în urmă cu trei luni de nişte şmecheri. Incidentul l-a apropiat mai mult de cei dragi.

Cezar Cazacu (30 de ani), fostul bodyguard al golgheterului Kaka şi steward pe stadionul San Siro din Milano, face eforturi să se refacă după ce a fost tăiat cu bestialitate de mai multe persoane, în timpul unei altercaţii în localitatea Cotnari. Incidentul s-a petrecut pe 19 aprilie, în timp ce Cazacu se întorcea acasă, în Hârlău, de la discotecă. Bărbatul susţine că mai mulţi indivizi l-au lovit cu crosele de golf peste picioare, iar unul dintre ei l-a tăiat cu sabia.

Lovitura a fost atât de puternică încât i-a lăsat fără replică şi pe medicii de la Urgenţă. După 100 de zile de îngrijiri medicale, tăietura, care se întinde pe trei sferturi din braţul stâng al bodyguardului, s-a închis. În schimb, Cazacu nu-şi mai poate folosi braţul. „Merg la şedinţele de recuperare de două ori pe zi. Medicii spun că este posibil ca într-un an să-mi revin“, spune Cazacu. În tot acest timp, se consolează alături de Flavius, băiatul lui de 10 ani, şi cu soţia, Maria.

„După incident, a stat numai cu mine. Chiar i-a spus soţiei să nu se supere pe el, pentru că vrea să stea mai mult timp cu tata”, spune Cazacu. Dacă în primele săptămâni după externare bodyguardul era foarte nervos şi stătea mai mult la televizor sau în faţa calculatorului, cu timpul, a început să mai iasă din casă. „Am avut o viaţă personală mai agitată din cauza plecării în Italia. Acum, Flavius nu se mai dezlipeşte de mine. Ieşim împreună afară şi stăm foarte mult de vorbă”, spune Cazacu.

Se consolează cu faptele
de eroism de pe San Siro
Plecat în urmă cu patru ani în Italia, Cezar Cazacu recunoaşte că nu a mai avut prea mult timp pentru familie. Cumpăna prin care a trecut l-a schimbat însă foarte mult.

Cândva un bărbat cât un munte, de 120 de kilograme, acum a slăbit enorm. Cezar încearcă să-şi refacă viaţa, şi să redevină omul de acţiune din peninsulă, gata să dea piept cu suporterii fanatici, dar simte că nu-şi mai găseşte locul, nici acasă, în oraşul Hârlău, şi nici în Italia, printre colegii de la agenţia de securitate. Vânjos dar inimos, Cezar Cazacu îşi aminteşte cum a salvat o femeie care era călcată în picioare de mulţime pe stadionul San Siro din Milano. „Era un meci cu turcii, iar suporterii lor se băteau între ei. Carabinierii dăduseră ordin prin staţie ca noi, stewarzii, să nu intervenim. La un moment am văzut o femeie cu doi copii, călcată în picioare. Nu am suportat să stau fără să o ajut”, povesteşte bodyguardul.

În luna august va pleca, dacă starea de sănătate îi va permite, la Milano, pentru a clarifica situaţia cu agenţia de securitate la care lucra.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite