Celebra formaţie BZN a ridicat în picioare Sala Polivalentă din Iaşi cu hitul "Blue Eyes"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de ieşeni s-au întors miercuri seară în timp şi au cântat hipnotizaţi piesele tinereţii lor, alături de trupa olandeză BZN.

Peste 3.000 de ieşeni, majoritatea de-o vârstă cu soliştii Jan Keizer şi Annie Schilder, au fost prezenţi pe 6 iunie la concertul BZN. „Bună seara, Iaşi", salutul lui Keizer, a primit o replică entuziastă din partea publicului.

Tribunele au fost ocupate aproape în totalitate, la fel şi sectorul VIP din faţa scenei, unde biletele au costat şi 300 de lei.

Zi mare pentru nostalgici. BZN, autorii celebrului hit „Blue Eyes", cântă la Iaşi VIDEO

„Acum peste 20 de ani, când îi ascultam la petreceri, nu mi-ar fi trecut prin cap că îi voi vedea în realitate. Am crescut şi am îmbătrânit odată cu ei. Când am auzit că vin, m-am bucurat foarte mult", a spus ieşeanul Mihai Pânzaru.

Cei mai încântaţi au fost însă cei care au avut locuri în apropierea scenei, în clipa în care soliştii au coborât de pe scenă şi au dansat alături de ei.

Patru decenii de muzică
Palmaresul Band Zonder Naam (BZN), în traducere Trupa fără nume, este impresionat - peste 40 de ani de carieră, cu peste 40 de albume.

Chiar şi aşa, aceştia au ales să cânte şi coveruri, piese semnate de Tom Jones, Rolling Stones sau de Simon and Garfunkel.

„În anii '80 erau chiar în vogă, acum au şi ei o vârstă. Arată totuşi foarte bine. Mă surprinde că nu au cântat doar piese de-ale lor. Au multe frumoase, chiar ale lor, nici nu-mi mai aduc aminte acum", a comentat Iuliana Maxim, care a plătit 200 de lei pentru a fi prezentă la mult aşteptatul eveniment.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite