Iaşi: Bergodi este liber de contract şi aşteaptă oferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul italian a recunoscut că în afară de Poli Iaşi mai are oferte de la o grupare din Serie B, dar că este dispus să discute cu orice echipă.

Mai citiţi:

Poli Iaşi nu renunţă la lupta pentru Bergodi (VIDEO)


Bergodi: „La revedere! M-am simţit bine la Iaşi“ (VIDEO)


Odată cu remiza de miercuri seară din Giuleşti, scor 2-2 cu Rapid în ultima etapă a sezonului, antrenorul Cristiano Bergodi şi-a încheiat contractul cu Politehnica Iaşi.

Tehnicianul italian a negat că ar fi discutat despre preluarea băncii tehnice a echipei Steaua Bucureşti. „Nu am nicio ofertă de la Steaua. Domnul Becali vorbeşte despre mine, însă nu a avut loc nicio întâlnire. Eu nu merg la Steaua acum, ci în Italia, la familie”, a declarat Bergodi, citat de Mediafax.

Serie B, la fel de puternică ca Liga 1

În ceea ce priveşte viitorul său ca antrenor, Cristiano Bergodi a anunţat că în acest moment are două variante clare: prelungirea contractului cu Politehnica Iaşi sau preluarea unei echipe din Serie B, a doua ligă de fotbal din Italia.

„Dacă rămân la Iaşi, vreau să facem performanţă. Prin aceasta nu mă refer la evitarea retrogradării, ci la cupele europene. Am o ofertă şi din Italia, din Serie B, care este un campionat cam la fel de puternic ca Liga 1”, a precizat Bergodi.

S-ar putea întoarce la Rapid

Tehnicianul italian nu exclude însă discuţiile cu orice echipă interesată de serviciile sale, inclusiv Rapid Bucureşti.

„Merg să discut cu orice echipă este interesată de serviciile mele, pentru că sunt profesionist şi muncesc acolo unde se vrea performanţă. Dacă sunt chemat, merg la negocieri şi cu domnul Copos (patronul Rapidului – n.r.)”, a încheiat Cristiano Bergodi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite