Iaşi: Poli a început negocierile cu Bergodi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renzo Rossi, team-managerul Politehnicii, a infirmat zvonurile conform cărora Cristiano Bergodi va semna joi un contract cu Steaua Bucureşti.

Conducerea clubului de fotbal Politehnica Iaşi a demarat tratativele cu Cristiano Bergodi pentru ca tehnicianul italian să continue în Copou şi în sezonul viitor. Negocierile au fost confirmate de Renzo Rossi, asistentul lui Bergodi şi team-managerul Politehnicii Iaşi.

„Am început discuţiile în cursul acestei zile. Nu pot să ofer detalii legate de oferta făcută de Politehnica Iaşi, dar este foarte bine că am început să discutăm. Cerinţele noastre nu pot fi catalogate drept pretenţii, ci mai degrabă asigurarea unor condiţii normale pentru a putea avea obiective mai mari decât evitarea retrogradării”, a explicat luni după-amiază Renzo Rossi.

„Nu vom semna cu Steaua"

În ceea ce priveşte zvonurile vehiculate în ultimele zile, conform cărora Cristiano Bergodi este aşteptat joi în Ghencea pentru a semna un contract cu Steaua Bucureşti, Renzo Rossi a infirmat orice astfel de legătură. „Nu este nimic adevărat, nu vom semna cu Steaua. Momentan suntem în negocieri cu Politehnica”, a declarat Rossi.

Contractele lui Cristiano Bergodi şi Renzo Rossi cu Poli Iaşi expiră după meciul cu Rapid Bucureşti din ultima etapă, programat în Giuleşti, miercuri, de la ora 20.00. După acest joc, fotbaliştii ieşeni vor intra în vacanţă iar Bergodi va pleca direct în Italia pentru a fi alături de familie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite