Bebeluş salvat din flăcări de un băiat de 11 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut luni dimineaţă în satul Glodenii Gândului din Iaşi. Bebeluşul a fost scos din casa în flăcări de un băiat care trecea întâmplător pe uliţă după ce fratele micuţului s-a speriat de foc şi a fugit.

Mama micuţului era plecată la şcoala din sat ca să obţină un calculator pentru băiatul cel mai mare. Mezinul familiei, în vârstă de numai zece luni, era singur acasă cu fratele său de nouă ani.

La un moment dat, băiatul a vrut să facă focul mai mare cu nişte diluant. Focul a cuprins imediat locuinţa, iar copilul s-a speriat şi a fugit din casă, lăsând pe fratele mai mic pradă focului.

Un alt băiat, în vârstă de 11 ani, care trecea întâmplător pe uliţă, a intrat în casa cuprinsă de flăcări şi a reuşit să-l salveze pe micuţul de zece luni.

Cu toate acestea, bebeluşul a suferit arsuri de gradul II şi III pe 33% din suprafaţa corpului, fiind transportat de urgenţă la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria" din Iaşi.

Pronosticul medicilor este rezervat, având în vedere că există suspiciuni de arsuri şi la nivelul căilor respiratorii ale micuţului.

Vom reveni cu detalii

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite