Bătălia de la Kruger vs. măcelul de la Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul nu este un animal. Nu merită. Una dintre cele mai impresionante filmări pe care le-am văzut până acum este lupta pentru o viaţă.

Frontul este Kruger, un parc naţional din Africa de Sud. Soldaţii, o familie de bivoli. Atacatorii, cinci lei, au sărit pe cel mai neajutorat inamic, pe puiul de bivol. În câteva secunde l-au înşfăcat cu ghearele şi colţii şi l-au târât în râul spre care turma venea să se adape.

Şi a urmat teroarea: l-au sufocat, l-au muşcat, l-au zdrobit între labele lor. Şi, pentru că pe frontul din savană legile sunt doar sub semnul supravieţuirii, din apă au ieşit doi crocodili. Au venit să-şi ia partea din pradă. Leii s-au bătut, au scos puiul din gura reptilelor. Au învins.

Pentru scurt timp. Din mijlocul frontului, familia de bivoli şi-a adus toată turma. Încornoratele s-au strâns lanţ una lângă alta, au urlat din toţi rărunchii, au atacat şi i-au alungat pe regii fiarelor. Cel mai mic soldat a fost salvat.

La Bacău, o copilă de 11 ani a fost ucisă săptămâna aceasta de un dement. A ademenit-o, a violat-o, a bătut-o cu bestialitate, i-a înfipt şurubelniţa în trup. Şi, ca să fie sigur, i-a zdrobit capul cu o bâtă.

Degeaba a răcnit Cristina, degeaba a vrut să trăiască. Turma ei n-a venit după ea. Câţiva vecini ai psihopatului au văzut toată scena morţii. Au auzit-o pe fată, i-au ascultat plânsetul şi rugile.

Au tăcut mâlc după un gard şi au privit cum criminalul i-a săpat groapa şi a aruncat-o acolo. A doua zi au sunat la poliţie. Abia după ce puiul de om a fost pierdut.

P.S. Animalele ucid pentru a supravieţui. Oamenii ucid doar pentru a ucide.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite