Bătaie cu pumni şi picioarele în curtea unei şcoli din Paşcani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi elevi de la Şcoala Generală „Iordache Cantacuzino" din Paşcani s-au bătut la finalul săptămânii trecute în curtea şcolii, imediat după ce au ieşit de la orele de curs.

Constantin G. din clasa a VIII-a E şi Cosmin C. din clasa a VI-a B de la Şcoala Generală „Iordache Cantacuzino" s-au bătut joi, 24 mai, la ora 18.20 în curtea şcolii în urma unei altercaţii.

Bătaie cu pumni şi picioare între doi elevi în toaleta unui liceu din Iaşi (VIDEO)

Conducerea şcolii spune că cei doi sunt elevi problemă şi au nota 6 la purtare. Începând de luni, 28 mai, în şcoală s-a demarat o anchetă pentru a vedea măsurile care se impun.

Un nou scandal la Liceul „Cantemir“ din Iaşi! O elevă îşi acuză profesoara de engleză că a bătut-o în timpul orei

Scandal la Liceul "Dimitrie Cantemir" din Iaşi. Un elev şi-a agresat profesorii UPDATE

„Paznicul şcolii era atent la elevii care ieşeau de la ore. cei doi copii au mers undeva lângă corpul de sport, unde era un unghi mort, şi s-au bătut. Am început o anchetă, urmează să vorbim şi cu părinţii celor doi elevi. Ei oricum sunt problematici, li s-a scăzut nota la purtare în repetate rânduri de către dirigintele clasei, de profesori şi consiliul de administraţie, încât înainte de petrecerea incidentului aveau deja nota 6 la purtare", spune directorul Daniela Simion.

Întrebaţi de motivul pentru care şi-au împărţit pumni şi picioare în curtea şcolii, cei doi elevi au refuzat să răspundă.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite