Bani publici pentru refacerea Casei Agronomului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Consiliului Judeţean au organizat selecţia pentru servicii de proiectare la Casa Agronomului. Valoarea estimată a contractului este de aproape 25.000 de lei, fără TVA. Imobilul ar fi putut fi refăcut cu bani europeni, dar conducerea judeţului a renunţat la finanţare.

Pentru reparaţii la acoperişul Casei Agronomului s-au alocat 25.000 de lei, fără TVA, de la bugetul Consiliului Judeţean. La licitaţia organizată pe 19 aprilie s-au prezentat patru firme care au depus oferte între 7.500 şi 12.600 de lei, fără TVA. „Ofertele au fost depuse pentru un contract de servicii de proiectare la acoperişul Casei Agronomului, corpul A. Documentaţiile vor fi analizate şi va fi stabilită oferta câştigătoare", a spus Sebastian Tătaru, purtătorul de cuvânt al CJ.

Valoarea estimată a lucrărilor la acoperişul clădirii în care funcţionează servicii şi direcţii din subordinea CJ se ridică la 230.000 de lei. Banii pentru reparaţii vor trebui asiguraţi din bugetul judeţului în condiţiile în care, în Casa Agronomului trebuia să funcţioneze un Centru de Arte şi Meşteşuguri amenajat cu fonduri europene. Preşedintele CJ, Constantin Simirad, a decis să renunţe la proiectul evaluat la peste jumătate de milion de euro şi să mute în clădirea din Bucium angajaţi ai instituţiei, iar reparaţiile vor fi suportate din bani publici.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite