Bani publici aruncaţi pe deplasări şi maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cheltuielile cu personalul ARSACIS sunt din bani publici
Cheltuielile cu personalul ARSACIS sunt din bani publici

Angajaţii Asociaţiei Regionale pentru Serviciile de Apă şi Canal (ARSACIS) vor primi anul viitor salarii care însumează 400.000 de lei, impozabil.

Cei care se ocupă cu pregătirea proiectului, prin care judeţul Iaşi va beneficia de fonduri europene până în 2013,  şi-au stabilit beneficiile financiare ce vor fi încasate anul viitor. Pentru 2010, cheltuielile salariale sunt estimate la 403.448 lei, sumă imozabilă.  Pentru tichetele de masă


s-au repartizat celor cinci angajaţi 14.100 de lei. Din banii colectaţi de la aproape toate localităţile din judeţ s-au pus deoparte aproape 40.000 de lei pentru achiziţia unui autoturism, iar pentru deplasări vor fi alocaţi alţi 20.000 de lei.

Investiţii pe bani europeni la stadiul de proiect
Din cei 598.000 de lei ce vor fi colectaţi anul viitor de la autorităţile locale, vor mai rămâne în contul asociaţiei 100.000 de lei. „Cotizaţia anuală este de un leu pentru fiecare locuitor“, a spus Ion Toma, directorul ApaVital Iaşi. În ARSACIS, asociaţia care coordonează activitatea societăţii de apă-canal din judeţ, s-au înscris toate comunele din judeţ, mai puţin Todireşti, Gropniţa, Butea şi Paşcani.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite