Bancherii din Iaşi recrutează şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt unităţi bancare din judeţ angajează agenţi de asigurări, administratori şi chiar manageri. Aproape 700 de ieşeni îşi pot găsi un job pe listele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Ca şi în lunile anterioare, oferta în confecţii este foarte vastă.

Jumătate dintre locurile de muncă disponibile pe piaţa locală se regăsesc în confecţii.

Ofertă valabilă până pe 11 august

Un număr de 12 firme din Iaşi angajează peste 330 de confecţioneri, mai ales la Iaşi Conf, Jenson Confecţii, Neyla, sau Confecţii Integrate Moldova. Ieşenii cu studii superioare îşi pot depune CV-urile la un număr de şapte unităţile bancare care fac angajări. Banca Carpatica caută administrator de cont, unul de credite, dar şi un manager. Se mai caută şapte agenţi de asigurare la băncile Allianz Ţiriac Asigurări, Generali, BCR, Grawe Romania şi Eureko, ca urmare a obligativităţii asigurării locuinţelor. Ultimele două caută şi manageri de unităţi bancare la Iaşi.

„Oferta locurilor de muncă, valabilă până pe 11 august, conţine foarte multe oferte pentru şomerii cu studii superioare. Se remarcă oferta mare de locuri de muncă în bănci“, a spus Adriana Sârghie, purtător de cuvânt la AJOFM Iaşi.

Ofertă vastă de la zidari la programatori

Deşi sectorul construcţiilor a suferit disponibilizări majore în ultimul an, la Iaşi se caută în continaure dulgheri, faianţari, zidari şi zugravi. Companii de renume în domeniul IT recrutează programatori la Iaşi, mai ales Manpower, Embarcadero, Continental AG, sau Premium Software. Actualii şomeri mai pot apela la joburile din call-center în limba franceză, engleză sau italiană.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite