Iaşi: Concurenţi din zece ţări la Balcaniada de Şah

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Concurenţi din zece ţări la Balcaniada de Şah
Iaşi: Concurenţi din zece ţări la Balcaniada de Şah

Aproximativ  300 de concurenţi participă de astăzi la Balcaniada de Şah. Participanţii din ţări precum Serbia, Muntenegru, Polonia, Bulgaria, Rusia şi Republica Moldova vor lua parte

Aproximativ  300 de concurenţi participă de astăzi la Balcaniada de Şah. Participanţii din ţări precum Serbia, Muntenegru, Polonia, Bulgaria, Rusia şi Republica Moldova vor lua parte până marţi la competiţiile organizate la Sala Sporturilor.„Este a patra ediţie a acestui concurs, primele trei fiind organizate în Kosovo, Muntenegru şi Serbia“, a precizat Sorin Iacoban.

Balcaniada cuprinde două categorii: cea pentru seniori şi cea pentru şahişti sub 12 ani. „Concursurile se vor desfăşura în fiecare zi, de la 16.00 la 21.00, iar joi şi vineri vor fi partide şi dimineaţa. Oricine poate lua parte la competiţie. Nu există taxă, iar ieşenii pot privi partidele“, a precizat Vasile Manole, unul din organizatorii competiţiei. Premiile pentru categoria seniori sunt evaluate la 7.500 de euro, iar cele pentru copii ajung la 1.500 de euro. Premierea câştigătorilor va avea loc pe 25 august, când vor fi împărţite în jur de 50 de premii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite