UPDATE Candidat la Bac-ul de toamnă: „Am la mine surse de inspiraţie“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, se reia „Big Brother-ul" de la Bacalaureat. Absolvenţii de liceu care nu au reuşit să treacă de corijenţe în prima sesiune, sau care nu au promovat probele la Bac-ul din vară au acum a doua şansă.

Ora 13.17 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, la proba scrisă de limba şi literatura română s-au înscris 1.829 de candidaţi. 378 de tineri au absentat de la această probă, iar trei elevi au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă.

Ora 9:34: Elevii prezenţi la centrul de examinare de la "I.C. Ştefănescu" nu s-au arătat prea entuziaşti de aceasta noua etapă a Bacalaureatului. "Subiectele sunt aceleaşi, sper doar să avem mai mult noroc când se aleg biletele. Am la mine surse de inspiraţie, dar nu vreau să le folosesc integral, doar să mă ajute puţin la început. Sper să putem face o mişcare. Profesorii în vârstă se tem de camerele de supraveghere, dar cei tineri sunt mai flexibili", a spus Alin, unul dintre elevii care-şi încearcă norocul astăzi la română.

image

Ora 7.34: Elevii vor intra în sălile de examen la ora 9.00 în această dimineață. Rămâneți pe iasi.adevarul.ro pentru informații în timp real cu desfășurarea probei la limba și literatura română.

Sălile au fost pregătite şi dotate cu camere de supraveghere, iar comisiile care se vor ocupa de bunul mers al examenului au fost stabilite din această dimineaţă.

Totul este pregătit pentru ca aproape 2.000 de elevi să susţină în cele mai bune condiţii prima probă scrisă a Bac-ului de toamnă, cea de limba şi literatura română. „Sunt aproximativ 1.800 de tineri care vor susţine proba scrisă la română în zece centre de examinare. Acestea sunt la liceele şi şcolile din zona industrială", a precizat Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Rămâneţi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea în timp real desfăşurarea probelor de la Bacalaureatul din toamnă.

Citeşte mai multe despre prima sesiune a Bacalaureatului din anul acesta accesând linkurile de mai jos:

70 de utilizatori experimentaţi la Bac-ul din toamnă. Director de liceu din Iaşi: „Messenger-ul mutilează limba română“ UPDATE

Rezultate Bacalaureat 2011 la Iaşi

Rezultate Bacalaureat Iaşi: Dezastru înainte de contestaţii! La două şcoli nu a promovat niciun elev UPDATE

Rezultate contestaţii Bacalaureat 2011 la Iaşi: Doar 73 de elevi au promovat Bac-ul după recorectarea lucrărilor FOTO

„Big Brother-ul“ de la Bac, ignorat de liceenii ieşeni. Tinerii s-au „înarmat“ cu copiuţe cumpărate de pe Facebook UPDATE

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite