Iaşi: Avocaţii se răsfaţă cu vacanţe excentrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Avocaţii se răsfaţă cu vacanţe excentrice
Iaşi: Avocaţii se răsfaţă cu vacanţe excentrice

Avocaţii nu par a fi afectaţi de recesiunea economică şi şi-au rezervat deja sejururi scumpe.

Majoritatea avocaţilor ieşeni vor schimba în următoarele două luni roba pe costumul de baie. Vacanţa judecătorescă îi găseşte pe apărători cu bagajele gata făcute şi o parte dintre ei şi-au propus ca în lunile iulie şi august să nu mai treacă pe la instanţă. Aceştia şi-au rezervat deja sejururi în străinătate.

„Pentru acest an am ales Tunisia, cu toate că am mai fost şi anul trecut. Îmi place foarte mult pentru că este curat, iar serviciile sunt ireproşabile”, a declarat unul dintre avocaţii din Baroul Iaşi. În schimb, alte persoane preferă să plece pe cont propriu.

„Anul acesta mi-am propus să merg într-un circuit prin Europa împreună cu prietena mea. Printre statele pe care le voi vizita se numără şi Bulgaria, Grecia, Spania, Portugalia, Belgia, Olanda şi ţările nordice”, a precizat avocatul Marius Striblea. Acesta spune că a ales acestă variantă pentru că îi oferă mai multă libertate. „Pot să stau cât vreau şi unde vreau. Nu mă interesează cât costă”, a adăugat specialistul în drept.

Vacanţă la Polul Nord

 Unii apărători se gândesc însă la vacanţe mai provocatoare. „Vreau să plec la Polul Nord, însă nu ştiu sigur dacă se va mai face excursia. Se va decide în funcţie de câte persoane optează pentru ea. Ar trebui să plec în luna iulie, iar o asemenea vacanţă costă 10.000 de euro”, spune avocata Gianina Poroşnicu. Marea pasiune a acesteia sunt călătoriile şi până acum a reuşit să viziteze 35 de ţări printre care şi India, Vietnam, China şi Maroc.

În cazul în care aceasta nu va pleca la Polul Nord are şi o variantă de rezervă. „Dacă nu se poate voi merge la anul la Polul Nord, iar vara aceasta voi merge la mare în România cu familia”, a menţionat avocata. Foarte puţini apărătoride la Baroul Iaşi au ales o vacanţă pe litoralul românesc. „Voi merge la Mamaia cu familia pentru că soţiei mele nu-i place să zboare cu avionul. Însă în august voi pleca şi la rude în Germania cu maşina”, a spus Alfred Ţapliuc.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite