Avocatul din Iaşi numit şef al Corpului de Control al premierului, vedetă pe Youtube

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul şi lectorul universitar, Dan Constantin Tudurache, numit luni şef al Corpului de Control al premierului Mihai Răzvan Ungureanu, a apărut, potrivit Mediafax, în mai multe filme pe Youtube, cântând la acordeon.

Noul şef al Corpului de Control ar fi postat mai multe filme în care interpretează la acordeon fragmente din Valsul Triolez, Valurile Dunării şi Adios Muchachos, potrivit Mediafax.


Dan Constantin Tudurache, într-o captură de pe Youtube Sursa: Mediafax

image

Imaginile au fost văzute de mii de oameni, iar unii studenţi de-ai lui Tudurache au comentat: „Foarte frumos şi foarte bine interpretat! Felicitări domnule profesor!!!“. Pe Youtube ar fi apărut şi numărul de telefon al avocatului.

„Cuvântul tovarăşului Mihai Ungureanu", premier desemnat, din Scânteia Tineretului

Potrivit Mediafax, filmele au fost şterse marţi, la scurt timp după ce reporterii l-au sunat pentru a-i cere o părere în legătură cu materialele postate pe Youtube. Avocatul ieşeanul nu a putut fi contactat de reporterii "Adevărul" pentru a comenta pasiunea sa pentru acordeon, telefonul acestuia fiind închis.

Avocatul şi lectorul ieşean a fost numit la şefia Corpului de Control al premierului în locul lui Sorin Alazoaie, care fusese instalat în 2009 de Emil Boc, dar care şi-a dat demisia în urmă cu o lună.

Tudurache este lector la "Cuza" în cadrul Catedrei de Drept Privat. Acesta a candidat la alegerile din 2011 pentru funcţia de decan al Baroului Iaşi, dar a obţinut cele mai puţine voturi, respectiv 55. Vezi AICI mai multe despre alegerile pentru Barou

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite