Iaşi: Autorul violului cu prezervativ a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonio Huştea (36 de ani), taximetristul din Iaşi acuzat de o studentă virgină ca ar fi violat-o, a fost trimis în judecată

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, în noaptea de 14 spre 15 iunie 2007  tânărul nu şi-a dus o clientă acasă ci într-o pădure din apropierea oraşului, unde a violat-o. Andreea (21 de ani), studentă la Universitatea „Al. I. Cuza” s-a urcat în taxiul condus de Huştea după ce a petrecut cu prietenii într-un club din Iaşi.

 Însă taximetristul nu a dus-o la acasă ci în pădure la Mogoşeşti, unde i-a cerut să întreţină relaţii sexuale cu el. Cum tânăra a refuzat spunându-i şi că este virgină Huştea a încercat să o violeze. Însă, potrivit procurorilor, Andreea i-a cerut acestuia să-şi pună un prezervativ.

Taximetristul nu a stat prea mult pe gânduri şi a încercat să întreţină un raport sexual normal cu ea.  Când a văzut că tânăra nu a minţit şi este virgină a renunţat şi a dus-o  acasă. La o zi de la incident Andreea a depus plângere la Poliţia Municipiului Iaşi, însă oamenii legii nu au reuşit să îl identifice pe taximetrist după datele oferite.


 În schimb după trei luni de căutări tânăra împreună cu două colege l-au găsit pe taximetrist în zona Teatrului Naţional şi a anunţat din nou Poliţia. În urma cercetărilor oamenii legii au constatat că este vorba despre Antonio Huştea.


Acesta nu este la prima faptă de acest gen, ci în anul 2004 a fost acuzat că a violat o studentă în anul IV la Medicină. Taximetristul a fost condamnat la nouă ani de închisoare de către magistraţii Judecătoriei Iaşi, iar judecătorii de la Tribunal i-au redus pedeapsa la cinci ani.
În schimb când dosarul a ajuns la Curtea de Apel victima şi-a retras plângerea.  Iulia Tipa, avocata lui Antonio Huştea nu a putut fi contactată pentru a-şi spune punctul de vedere.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite