Au sărit în ajutorul semenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară“ a iniţiat în acest an mai multe campanii de ajutorare a celor loviţi de soartă, iar acestea au fost susţinute de numeroşi oameni de afaceri. Apelurile pentru ca tânărul Alin Popa, care suferea de tetrapareză spastică, să poată merge pe propriile picioare nu au rămas fără ecou.

Familia băiatului avea nevoie de bani pentru a ajunge la operaţie, la Chişinău. Primul care i-a oferit 1.000 de lei a fost omul de afaceri Ionuţ Nechita.
„M-am implicat pentru că mediul de afaceri trebuie să dea ceva înapoi comunităţii. Este vorba despre o împlinire comunitară, dar şi personală“, a afirmat acesta. Alin a fost operat cu succes şi cu ajutorul unor oameni la fel de inimoşi precum Ioan Zapodeanu, Marian Berdan, dar şi a altora care au dorit să rămână anonimi. La începutul acestui an, mediul de afaceri s-a implicat şi în cazul lui Cosmin Duca, tânărul de 15 ani rămas orfan de ambii părinţi. Tatăl său s-a sinucis, deoarece nu-şi putea achita datoriile la bănci, la trei ani de la moartea soţiei răpusă de cancer.

În sprijinul tânărului au venit Iulian Dascălu, Radu Botez, Zaharia Schrotter, dar şi Barbu Văduva sau Adrian Butucă. „În limitele fondurilor, încerc întotdeanuna să mă implic“, a explicat omul de afaceri Radu Botez.

2010 va trebui să fie un an al solidarităţii, pentru a-l trece cu bine, Ionuţ Nechita, Om de afaceri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite