Au pus ochii pe o autoutilitară dar s-au ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Iaşi au fost reţinuţi de procurori care îi suspectează că au sustras o autoutilitară de pe şoseaua Bucium. Oamenii legii spun că tinerii ar fi folosit chei potrivite.

Doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, sunt principalii suspecţi în cazul furtului unei autoutilitare. Oamenii legii au fost sesizaţi de Ovidiu P. (29 de ani), din Iaşi, despre faptul că în noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie persoane necunoscute, prin folosire de chei potrivite, i-au sustras o autoutilitară pe care o avea parcată pe şoseaua Bucium, fiindu-i cauzat un prejudiciu de circa 60.000 lei.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit principalii suspecţi ai faptei reclamate în persoanele numiţilor Gheorghe V., de 21 de ani, şi Vasilică A., de 20 de ani,. Faţă de cei doi s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o durată de 24 ore, urmând să fie prezentaţi la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Iaşi cu propunere de arestare preventivă", a precizat Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Citeşte şi: Iaşi: A încercat să scoată ditamai camionul furat din ţară

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite