Iaşi: Au început nopţile albe în căminele studenţeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Au început nopţile albe în căminele studenţeşti
Iaşi: Au început nopţile albe în căminele studenţeşti

Multă bere, covrigi „asortaţi“ cu pungi de seminţe şi muzică dată la maxim. Aşa a demarat prima săptămână de şcoală în căminele studenţeşti.

Sebastian din Botoşani este în anul I la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. Pentru că miercuri a fost ziua lui de naştere, Sebastian a organizat o petrecere de a răsunat tot campusul  Târguşor Copou. „Sunt ameţit de fericire . Sărbătoresc pentru că am împlinit 20 de ani şi pentru că am prins cel mai tare cămin“, a mărturisit Sebastian. 

Aflat în primul an de studenţie, tânărul susţine că va recupera repede decalajul  faţă de colegii din anii mai mari. „Încă nu ştiu care sunt cele mai tari cluburi din Iaşi, dar o sa aflu eu repede“, a promis Sebastian.  În „Micul Gaudeamus“, cum le place să denumească campusul Târguşor Copou au găsit o buturugă  şi s-au adunat în jurul ei la un pahar de bere şi seminţe. Şi studenţii din Campusul „Tudor Vladimirescu“ au dat startul show-urilor de cămin. Dragos C., student în anul III la Facultatea de Electrotehnică, a povestit că cele mai „gălăgioase“ petreceri se dau în căminele T9 şi T10. „În restul căminelor este mai dificil din cauza gardienilor. Trebuie negociat. Dacă sunt femei gardieni, e mai nasol, că acestea nu prea se lasă aşa uşor. La restul merge cu o bere şi o pungă de seminţe“, a spus Dragoş.

Narghilea şi cluburi

Studenţii din T9 organizează şezători turceşti la narghilea, povestind fiecare poante de la începerea anului universitar. Dacă în Campusul „Titu Maiorescu“ studenţii petrec cu bere, cei din „Tudor“ cu vin de acasă. Cei cu bani au ajuns deja în Master Pub, Best Club, Sky, Pub 25 sau Bila 8. Studenţii cărora le place să cânte sunt nelipsiţi de la serile de karaoke în 4 Fun.  Nici clătităria din zonă nu a fost uitată peste vară.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite