Astrolog pentru Adevărul de Seară Iaşi: Eclipsa de soare de pe 4 ianuarie, responsabilă pentru revoluţia din Egipt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astrologul buzoian Maria Onea, cunoscută sub numele de Vesta, explică de ce acest început de an a demarat sub semnul revoltelor şi al întâmplărilor nefaste.

„Anul 2011 a început cu o eclipsă parţială de Soare, pe 4 ianuarie şi la gradul nefericit 13 din zodia Capricorn. Am constatat atunci că aspectele care se formează sunt mai periculoase după momentul eclipsei şi când protecţia oferită de o stea norocoasă se diminuează, dar nu pentru zona României.

Nu am fost atunci curioasă să văd pentru cine ar fi fost de rău augur eclipsa, mulţumindu-mă cu constatarea că România era apărată de ce e mai rău, dar am rămas atentă la ce se întâmplă în perioada de după eclipsă".

Iaşi: Liderul egiptenilor din Moldova: Mă tem că mâine va fi un măcel“ (VIDEO)

Revoluţia din aceste zile din Egipt este ultimul dintre evenimentele determinate de eclipsă, spune aceasta. „Revoluţia din Egipt a început cu o invitaţie pentru o manifestaţie pe 25 ianuarie făcută pe o ...pagină de Facebook.

Un anonim a reuşit să aducă împreună, în stradă, bărbaţi şi femei, săraci şi bogaţi, creştini şi musulmani. Utilizarea internetului şi a reţelelor de socializare în revolte destinate restructurărilor sociale arată că era astrologică a Vărsătorului este aproape, dacă încă nu a sosit.

Noile tehnologii au influenţat revolta

După cum se ştie, Uranus este planeta care guvernează Vărsătorul şi are conexiuni cu noile tehnologii, mijloace noi de comunicare precum internetul sau telefonia mobilă, dar şi cu revolta, radicalismul, evenimentele bruşte şi neprevăzute.

Martele eclipsei din 4 ianuarie 2011 are un rol declanşator căci formează un careu perfect (un aspect foarte dificil) cu Saturn din harta Egiptului care guvernează exact casa care reprezintă guvernul şi şeful statului. Mai mult, conjuncţia Uranus-Jupiter din Peşti face un alt careu exact cu Soarele Egiptului care înseamnă iarăşi autoritatea, şeful, puterea, guvernul.

Preşedintele Mubarak: încăpăţânat şi perseverent

Am căutat să înţeleg de ce în Tunis preşedintele Ben Ali a luat-o la fugă destul de repede şi Hosni Mubarak al Egiptului rezistă pe baricade şi iată de ce: preşedintele tunisian este o Fecioară (născut pe 3.09.1936) şi cel egiptean are o conjuncţie Soare-Mercur în Taur (4.05.1928), semnul încăpăţânării şi al perseverenţei în comportament (Soarele) şi în gândire (Mercur) până la înfrângerea adversarului sau ...până la moarte."

Alte evenimente analizate de astrolog

Un alt eveniment analizat de specialistul în astrologie este atentatul de pe 8 ianuarie din Tucson, când şase oameni au fost ucişi, printre care şi o fetiţă care s-a născut exact pe timpul primului atentat al acestui mileniu şi anume pe 11 septembrie 2001. Ea a constatat că eclipsa de Soare din 4 ianuarie a făcut o opoziţie(un aspect nefast) cu Soarele Statelor Unite ale Americii.

Ultima săptămână a lunii ianuarie a început cu un atentat terorist pe un aeroport din Moscova care a ucis 35 de oameni, iar aceeaşi eclipsă forma un aspect negativ cu Uranus din harta Rusiei.

Chiar şi revolta din Tunisia a fost declanşată de moartea unui tânăr, în aceeaşi zi de 4 ianuarie, când Soarele şi Luna eclipsei erau conjuncte cu Martele hărţii Tunisiei, Martele însemnând violenţă, armată, soldaţi.

"Iată cum efectele unui eveniment astronomic, eclipsa de Soare din 4 ianuarie, au început să fie vizibile, corelate bineînţeles şi cu alte conjuncturi astrale care joacă rol de „trăgaci" al evenimentelor neobişnuite pe care le trăim“, concluzionează astrologul.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite