Aşii offroad-ului se întrec la Iaşi (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ei vor concura timp de trei zile în cadrul etapei a VII-a a campionatului naţional de profil. Una din probele speciale desfăşurate astăzi poartă numele lui Bogdan  Pavlov, fost preşedinte al Offroad Club Iaşi, decedat în urmă cu două luni.

De vineri şi până duminică, pădurile din jurul Iaşiului vor fi locul de desfăşurare a competiţiei de offroad „Toyota Mobil1 Iaşi Adventure Raid“, reprezentând a şaptea etapă a Campionatului Naţional de Offroad 2010.

Vedeţi FOTOGALERIA realizată înaintea startului în parcul auto

Ediţia din acest an se bucură de participarea celor mai buni piloţi din ţară, dar vor concura şi echipaje din Bulgaria, Grecia şi Italia. În afara startului oficial din această dimineaţă din Tudor Vladimirescu, atracţia zilei de astăzi a constituit-o proba specială „Bogdan Pavlov", în memoria fostului preşedinte al Clubului Sportiv „Offroad Club" Iaşi, decedat în acest an.

Mai citiţi:

Iaşi: Specială de offroad în memoria lui Bogdan Pavlov

Pasionaţii de offroad sunt în doliu pentru ieşeanul Bogdan Pavlov

Ieşenii care doresc să asiste la probele de mâine trebuie să fie prezenţi în zona fostei grădini zoologice din Bucium, respectiv la rondul Bârnova şi platoul Dobrovăţ. Proba superspecială va avea loc duminică dimineaţă, în zona dealului de sub Motelul Bucium.

Vedeţi mai jos galeria video cu parcul auto de la competiţia de offroad:

Vedeţi mai jos pregătirile de dinaintea startul oficial:

Vedeţi mai jos cum au plecat concurenţii din Tudor:

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite