Iaşi: Patriarhul Daniel vine în Arhiepiscopia Iaşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Patriarhul Daniel vine în Arhiepiscopia Iaşilor
Iaşi: Patriarhul Daniel vine în Arhiepiscopia Iaşilor

Preafericirea Sa este aşteptat să sosească luni, 7 septembrie, la Mănăstirea Sihăstria din judeţul Neamţ şi se va întâlni cu ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei. A doua zi, la

Preafericirea Sa este aşteptat să sosească luni, 7 septembrie, la Mănăstirea Sihăstria din judeţul Neamţ şi se va întâlni cu ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei. A doua zi, la ora 8.45, Preaferictul Daniel este aşteptat să oficieze slujba de sfinţire a bisericii Schitului „Înălţarea Sfintei Cruci“, iar la ora 18.00, să participe la sfinţirea picturii Bisericii „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul“, din cadrul Seminarului Teologic al Mănăstirii Neamţ.

În următoarele două zile, pe 9 şi 10 septembrie, Patriarhul Daniel va merge să sfinţească capela din stăreţia Mănăstirii Neamţ şi a corpului B al Casei pelerinului din cadrul Centrului Cultural – Pastoral „Sfântul Daniil Sihastru“, de la Mănăstirea Durău. Vizita Preafericitului Daniel în Moldova se va încheia pe 12 septembrie când va participa la amiaază la o slujbă de Te-Deum la Mănăstirea Miclăuşeni, urmată de sfinţirea Casei sociale „Macrina“.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite