Antrenorul lui Adrian Ilie, surprins de gestul fostului jucător de la Poli Iaşi de a lua banii irakienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Grigoraş, fost antrenor al echipei ieşene de fotbal, s-a arătat frapat astăzi când a auzit că Adrian Ilie este acuzat de oficialii echipei irakiene FC Zakho că a furat 50.000 de dolari.

Adrian Ilie a semnat în decembrie anul trecut cu formaţia din prima ligă irakiană, FC Zakho.

Popa: "Adrian Ilie a refuzat Poli Iaşi din prostie"

Fotbalistul ieşean a cerut în avans cei 45.000 de dolari pe care trebuia să-i primească în trei tranşe, a mai împrumutat 1.000 de dolari de la Jaber şi a cerut încă 4.000 de dolari din salariul pe care trebuia să-l primească până în iunie şi a invocat că trebuie să meargă câteva zile în România pentru a-şi rezolva nişte probleme personale.

După ce a primit banii, fotbalistul ieşean nu a mai dat niciun semn oficialilor echipei irakiene.

Petre Grigoraş, cel care antrena echipa ieşeană de fotbal pe vremea când Adrian Ilie evolua la ea, s-a arătat surprins de gestul fotbalistului.

„Chiar la furt nu m-am gândit că este în stare. Este o surpriză neplăcută să aud lucrul acesta. Ştiu că cei din Irak dau o jumătate din bani la semnarea contractului şi cealaltă jumătate după ce joacă. Este posibil ca el să-i fi luat pe toţi. Din punct de vedere al vieţii, Adrian Ilie era mai libertin, dar nu-l consider în stare de aşa ceva", spune Petre Grigoraş, fost antrenor al echipei Politehnica Iaşi.

Oficialii clubului au depus o plângere la federaţia asiatică, iar Adrian Ilie riscă să fie suspendat şi amendat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite